Vloeren

De vloer is een belangrijk onderdeel van de woninginrichting. De keuze voor een bepaald type vloer is afhankelijk van uw smaak, maar ook hoe u de vloer gaat gebruiken. We hebben ruime ervaring in het leggen van verschillende soorten vloeren, zoals:

Laminaat

PVC

Parket

Linoleum/Marmoleum

Vinyl

Tapijttegels

Tapijt

We komen altijd vrijblijvend bij u thuis opmeten om een accurate offerte uit te kunnen brengen. We kunnen hierdoor rekening houden met de karakteristieken van uw woning, we kijken met een vakkundig oog en zien precies wat er moet gebeuren om bij u de perfecte vloer te verzorgen.

Ondervloer

Het belang van een ondervloer of ondertapijt wordt vaak onderschat. Zonde, want een investering in een ondervloer van goede kwaliteit betekent dat u meer plezier heeft van uw vloer. De bovenvloer komt beter tot zijn recht en u heeft er aanzienlijk langer plezier van.

Linoleum

Onder linoleum verstaan wij de verschillende Forbo Artoleum, Marmoleum en Marmoleum Click vloeren. De mogelijkheden bij gebruik van deze producten zijn bijna eindeloos.

De bedrijven die deze mogelijkheden het beste weten te benutten lid zijn van het ‘Marmoleumgilde’. Een erkenning van Forbo Krommenie, waarmee je als specialist wordt benoemd.

RoomViewer

Wilt u zien hoe deze vloeren er uit zien in uw huis? Maak dan gebruik van onze RoomViewer

Het Rotterdamse De Vries Woninginrichting is onder andere dealer van:

Heeft u interesse?

Wij helpen u graag!

Bij de vries woninginrichting staan wij u graag persoonlijk te woord. U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook online uw vragen stellen.

Gratis Bezorging

Bij de Vries woninginrichting.

Wanneer u bij ons een matras, boxspring of ledikant koopt, bezorgen wij gratis en nemen wij uw oude matras desgewenst mee.

Contact

Lusthofstraat 56 3061 WG Rotterdam

T: 010-414 57 82
F: 010-413 11 46