Traprenovatie

Uw trap kan een prachtige blikvanger zijn die uw interieur echt af maakt. Bij De Vries Woninginrichting zijn wij in staat om uw trap een ware metamorfose te geven. Wij bieden vele mogelijkheden om uw trap een hoogwaardige uitstraling te geven.

De Vries woninginrichting te Rotterdam gebruikt hiervoor de beste materialen die met vakmanschap worden ingezet.

Heeft u wel eens overwogen om uw trap (opnieuw) te laten bekleden? In onze winkel kunt u op uw gemak de voorbeelden van de verschillende soorten materialen bekijken. En natuurlijk adviseren we u graag over de beste afwerking.

Een veelgebruikte bekleding, is een trapbekleding van PVC. Dit materiaal is beschikbaar in diverse kleuren, passend bij uw vloer. PVC heeft als voordeel dat de akoestiek beter is en daardoor minder klank geeft.

Wij kunnen u uitstekend adviseren over de meest geschikte methode om uw trap te renoveren. Als u wilt komen we zelfs persoonlijk bij u langs om een goede inschatting van de mogelijkheden voor uw trap te kunnen maken en een accurate offerte te kunnen geven.

Heeft u interesse?

Wij helpen u graag!

Bij de vries woninginrichting staan wij u graag persoonlijk te woord. U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook online uw vragen stellen.

Gratis Bezorging

Bij de Vries woninginrichting.

Wanneer u bij ons een matras, boxspring of ledikant koopt, bezorgen wij gratis en nemen wij uw oude matras desgewenst mee.

Contact

Lusthofstraat 56 3061 WG Rotterdam

T: 010-414 57 82
F: 010-413 11 46
Stel online uw vraag
Service van de Vries
Neem contact op