Traplopers

Een traploper van De Vries Woninginrichting wordt tree voor tree op maat gemaakt en gelegd. Hierdoor bent u niet gebonden aan de standaardmaten van een loper. Dit geeft niet alleen de vrijheid in de maatvoering; ook de kleurkeuze, de keuze voor de tapijtsoort en de roede-afwerking is volledig naar uw wens in te vullen. Doordat wij een tapijt naar keuze (ook in natuurtapijt zoals Sisal) op een ondertapijt verwerken, is het bij deze variant van het leggen van een traploper mogelijk om indien gewenst op een later moment een traptree te vervangen.

Wanneer u in uw kamer(s), gang of op een andere trap reeds een tapijt heeft gekozen, kan de maatwerktraploper van De Vries een waardevolle aanvulling zijn. U kunt het tapijt door laten lopen in de vorm van een traploper, wat resulteert in een rustig geheel.

Ook kunt u bij De Vries Woninginrichting terecht voor een traditionele traploper, waarvan in de winkel in het Rotterdamse Kralingen een uitgebreide stalencollectie beschikbaar is.

Heeft u interesse?

Wij helpen u graag!

Bij de vries woninginrichting staan wij u graag persoonlijk te woord. U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook online uw vragen stellen.

Gratis Bezorging

Bij de Vries woninginrichting.

Wanneer u bij ons een matras, boxspring of ledikant koopt, bezorgen wij gratis en nemen wij uw oude matras desgewenst mee.

Contact

Lusthofstraat 56 3061 WG Rotterdam

T: 010-414 57 82
F: 010-413 11 46