Service van de Vries

Service betekent bij De Vries dat wij u graag persoonlijk in onze winkel adviseren of bij u thuis langs komen om uw wensen te bespreken. Dit voorkomt dat we later voor verrassingen komen te staan bij het plaatsen of leggen van het product. Het betekent ook dat we goed mee kunnen denken over de beste oplossing voor uw ruimte. Na uw wensen te hebben besproken, brengen wij graag voor u een vrijblijvende offerte uit.

We hebben verstand van ons vak en kunnen putten uit een ruime ervaring. Dit houdt in dat we de partij bij uitstek zijn voor advies bij het inrichten van uw woning. Over smaak valt niet te twisten, dat is uiteraard persoonlijk. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw stijl praktisch en technisch uitvoerbaar wordt.

Service houdt bij ons niet op na de kassa. Wij leggen al onze vloeren, en we laten u niet in de rommel zitten. Als u bij ons een ledikant uitzoekt dan bezorgen wij deze niet alleen bij u thuis, maar we zorgen ervoor dat het op de plaats komt te staan waar u het wilt hebben. Dat vinden we eigenlijk wel zo logisch.

Contact

Lusthofstraat 56
3061 WG Rotterdam

T: 010-414 57 82
F: 010-413 11 46
E:

Openingstijden:

Ma: gesloten
Di t/m vr: 9:00 – 18:00 uur
Za: 9:00 – 17:00 uur

Heeft u interesse?

Wij helpen u graag!

Bij de vries woninginrichting staan wij u graag persoonlijk te woord. U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook online uw vragen stellen.

Gratis Bezorging

Bij de Vries woninginrichting.

Wanneer u bij ons een matras, boxspring of ledikant koopt, bezorgen wij gratis en nemen wij uw oude matras desgewenst mee.

Contact

Lusthofstraat 56 3061 WG Rotterdam

T: 010-414 57 82
F: 010-413 11 46