Raamdecoratie

Bij het kiezen van raamdecoratie houdt u waarschijnlijk net zozeer rekening met de functie als met de vorm. Raamdecoratie is namelijk een echte sfeerbepaler. In onze winkel in Rotterdam kunt u kiezen uit verschillende soorten raambekleding:

Verticale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Houten jaloezieën

Vouwgordijn

Rolgordijn

Duette shades

Silhouette shades

Plissé shades

Facette shades

Roman shades

Dakraamproducten

Inbetween

Vitrage

Overgordijn

Ook bij raamdecoratie bieden we verschillende merken, LUXAFLEX® is in deze categorie de voornaamste. We kunnen alles van dit merk leveren, waaronder natuurlijk de horizontale en verticale lamellen. In de winkel kunt u verschillende stalen en stijlboeken komen bekijken. Ook op het gebied van raamdecoratie kunt u rekenen op deskundig advies. We houden rekening met de akoestiek van een ruimte, de mate waarin licht wordt doorgelaten of juist de lichtblokkade van het materiaal, de mate van privacy die het oplevert en natuurlijk de stijl van het interieur. Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Alle soorten raamdecoratie kunnen door ons op maat worden gemaakt. In de winkel in het Rotterdamse Kralingen informeren we u graag verder over de vele mogelijkheden.

Het Rotterdamse De Vries Woninginrichting is onder andere dealer van:

Heeft u interesse?

Wij helpen u graag!

Bij de vries woninginrichting staan wij u graag persoonlijk te woord. U bent van harte welkom in onze winkel in Rotterdam. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook online uw vragen stellen.

Gratis Bezorging

Bij de Vries woninginrichting.

Wanneer u bij ons een matras, boxspring of ledikant koopt, bezorgen wij gratis en nemen wij uw oude matras desgewenst mee.

Contact

Lusthofstraat 56 3061 WG Rotterdam

T: 010-414 57 82
F: 010-413 11 46